Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Headers and client library minor version mismatch. Headers:100611 Library:30304 in /home/dvagl/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1152
Partneri | 2GL Outsourcing

Partneri

Across Global logo

Farmakološka, biotehnološka i akademska zajednica neprestano menjaju svoje poslovne modele, nastojeći da pristupe spoljnim inovacijama i povećaju vrednost medicinskih proizvoda. Zastarele strategije istraživanja i razvoja sada se zamenjuju novim, efikasnijim pristupom globalnim kliničkim ispitivanjima. Ovo se posebno odnosi na sponzore malih i srednjih preduzeća koji moraju da sprovedu globalne studije i nemaju dovoljno resursa za upravljanje višestrukim CRO-ovima te možda nisu u mogućnosti da priušte globalne CRO usluge. Pored toga, takvim sponzorima može nedostajati infrastruktura, resursi i stručnost za upravljanje sopstvenim međunarodnim kliničkim ispitivanjima.

ACROSS Global je potpuno novi poslovni model koji pruža poboljšana i inovativna globalna rešenja putem visokokvalifikovanih, globalno iskusnih, obrazovanih lokalnih stručnjaka. ACROSS Global identifikuje, analizira i ublažava rizike u čitavom spektru kliničkih istraživanja, uz spretnost i fokus koji premašuju konkurenciju. Pružamo vredna rešenja koja su prilagođena malim i srednjim preduzećima.

illingworth logoIllingworth Research Group pruža niz kliničkih usluga usmerenih na pacijente u farmaceutskoj, biotehnološkoj i medicinskoj industriji. Uključuju angažovanje mobilnih medicinskih sestara, regrutovanje pacijenata, medicinsku fotografiju i usluge kliničkih istraživanja. Illingworth čine stručnjaci sa iskustvom u svim fazama kliničkog ispitivanja te u različitim terapijskim oblastima. Organski smo porasli tokom svoje dvadesetogodišnje istorije i sada nudimo svoje usluge u preko 45 zemalja širom sveta.

Illingworth Research ima izuzetno posvećen tim. Kompanija je strukturirana da pruža usluge po meri i prema zahtevima sponzora: strateški uvid, ljudi visokog kalibra, fleksibilnost, kvalitet i veoma motivisani timovi sa izuzetnim učinkom. Naš fokus je uvek bio na privlačenju, obuci, resursima i zadržavanju najboljih talenata u industriji, ovo se pokazalo ključnim strateškim ulaganjem i rezultiralo izvanrednom lojalnošću klijenata. Tim Illingworth-a želi da ponudi otvorene i iskrene kanale komunikacije te fleksibilan i podržavajući pristup u uslugama dizajniranim za naše klijente.

Pharmakos logo

Brend PharmaKos začetnik je u pružanju usluga farmaceutskim kompanijama, na tržištu od 2006. godine. Ne razlikujemo male od velikih igrača već samo one za koje se isplati potruditi. Ostajemo dugoročno s onima koji uz naše znanje, iskustvo i strast ostvaruju uspeh. Prilagođavamo se potrebama klijenata, tržišta i zahteva struke.

I dalje želimo biti oslonac u Vašem poslovanju. Za Vas možemo odraditi zadatke, ali i edukovati Vaše zaposlene za samostalno obavljanje istih. Kvalitetna edukacija temelj je uspeha i zadovoljstva zaposlenika.

Logo_CLINERION

Clinerion-ova rešenja obrade podataka u realnom vremenu radikalno poboljšavaju efikasnost u pretraživanju i identifikaciji pacijenata radi regrutovanja u sklopu kliničkih istraživanja, povećavaju efikasnost i ubrzavaju razvoj lekova kako bi im se osigurala brža dostupnost na tržištu.

Sa ključnim alatima za optimizaciju protokola zasnovanih na podacima, testiranju pristupnosti lokacijama i pretrazi pacijenata, Clinerion-ov pretraživač mreže pacijenata (Patient Network Ekplorer) omogućava rani pristup medicinskim inovacijama i za pacijente i za lekare; pomaže bolnicama da poboljšaju pristup vrhunskim sponzorisanim kliničkim ispitivanjima; omogućava kompanijama koje deluju u oblasti medicine i zdravstva da steknu ogromne uštede vremena i troškova.

Pretraživač mreže pacijenata jedinstven je po tome što nudi kombinaciju višedimenzionalne definicije upita, pretragu u realnom vremenu preko više umreženih elektronskih zdravstvenih evidencionih sistema koji su interoperabilni korišćenjem semantičkih i ontoloških metoda, kao i platformu zasnovanu na hibridnom visoko skalabilnom Cloud sistemu i sa udruženom lokalnom instalacijom. Clinerion ima 100% pristup informacijama u nagomilanoj bazi pacijenata u realnom vremenu, putem institucija i geografskih distanci, bez ugrožavanja privatnosti pacijenata. Danas naš pretraživač mreže pacijenata pokriva 20 miliona pacijenata širom sveta, a očekujemo rast od 50 miliona više u 2019. godini.

Clinerion-ova rešenja obrade podataka u relanom vremenu podržavaju trenutno generisanje podataka i pristup tržištu preciznih lekova za retke bolesti. Pretraživač mreže pacijenata takođe omogućava istraživačkim konzorcijumima da razmenjuju različite izvore podataka u zatvorenim mrežama.

CGH-Transparent

ClinGroup je neprofitna organizacija srednje veličine osnovana 2002. godine u Francuskoj, sa stečenih 17 godina iskustva proširili smo svoje aktivnosti na oblast Bliskog istoka i Afrike. Kako smo prva i jedina neprofitna organizacija u oblasti Bliskog istoka i Afrike naše vrednosti su inovativnost, kvalitet i društvena odgovornost, koji nas ističu kao lidere u našem regionu.

ClinGroup ima 6 poslovnih jedinica, koje nude usluge klijentima kao što su:

• Klinička ispitivanja faza 1 do faze 4, prolazak kroz popunjavanje/odobrenje i lansiranje FDA/EMA. Specijalizovani smo i povezani na visokom nivou u oblastima gineko-onkologije, pedijatrijskim i retkim bolestima, zaraznim bolestima, neurologiji i hepatologiji. Upravljanje proizvodima vršimo iz njihovog protokolarnog dizajna uz izveštavanje o isporuci

• Upravljanje projektima: jedna je od naših snaga jer verujemo da metodologija upravljanja projektima postavlja kristalno jasan cilj studije i dobro definisan vremenski okvir s obzirom na faktore rizika.

• Usluge outsourcing-a i pokretanja farmakovigilance/nutrivigilance

• Program podrške pacijentima i strategije pristupa tržištu

• Pribavljanje logističkih materijala za klinička ispitivanja

• Regulativa, upravljanje osobljem i podacima.